If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги скоро ми предстои смяна на маслото и видях в 1 сайт това масло: http://cardepo.net/index.php?route=p...product_id=105 с 40% отстъпка имате ли идея дали става за нашите коли и дали е добро? Сега карам с репсол..
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Здравейте колеги скоро ми предстои смяна на маслото и видях в 1 сайт това масло: http://cardepo.net/index.php?route=p...product_id=105 с 40% отстъпка имате ли идея дали става за нашите коли и дали е добро? Сега карам с репсол..
Туин спарк с 5W30, това ще е голяма авантюра
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Разгледайте и споделете много добри цени,и незнам дали да им вярвам,маслото няма как да е менте но има вероятност да е д изтекъл срок на годност!
тези дни имам път към Пловдив и ще отида да ги видя дали са в срок и ще пиша,ако има колеги от пловдив които са посещавали този сервиз Маркони -М на Никола вапцаров 7,нека споделят!
не разбирам много от масла, но мисля да сложа сега при смяната малко по-гъсто масло в този случай какво да търся с какъв вискозитет?
Здравей,сега аз съм налял 5в30,но е само за разработка на мотора.Като му подам два пъти газ и това масло става на вода.Както каза колегата по-горе най-добрия вариант е 10в60 или 15в50.В момента съм нагласил на моята 10в60 на Игол,но цената му идва 200лв.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Като гледам колегата иска нещо сравнително евтино.Това 5в50 ще е един сак с пари,може би повече от моето масло,но това е един доста добър вариант за ТС.Това 15в50 на Яко цената му е доста привлекателна,а качеството му е на много добро ниво.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Sint 10w40
полусинтетика. За него говоря. Колата се държеше добре с него. За Мотула още не мога да кажа кой знае какво, защото скоро го налях, ама е по-добър определено от Кастрола дето го разплисках по бул. Никола Вапцаров
Аз съм с Мотул 10в40 и съм много доволен. преди тва карах с Кастрол и Аджип. Аджипа не е лош също. кастрола нещо не ми допадна особено
Абсолютно се съгласявам с колегата. Смених моето с мотул преди 1500 км и определено виждам (и чувам) разлика. И по точно - по-лек старт, по-тиха работа на двигателя и сякаш една идея по-плавна. По-интересното е че горенето на масло падна от литър (Yacco&Castrol) на около 200гр. Мотула с който съм в момента е 6100, 10W40. Цената не я знам колко е, аз го взех с някакво диво намаление.
Comment